Voimisteluliina / Slackline (15m)

Huom! Kuvista poiketen Slacklinea on varastossa ja myytävänä tällä hetkellä vain oranssina.Slackline on kaiken ikäisille ja tasoisille taitajille tarkoitettu tasapainoliina, joka kehittää kehonhallintaa, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Slacklining on kuin nuorallakävelyä, mutta liina on leveämpi ja muistuttaa jousto-ominaisuuksiltaan trampoliinia. Tämä mahdollistaa taitojen karttuessa erilaiset temput. Halutessaan slacklinea voi käyttää myös voimaharjoitteluun.

Hinta: 99.90 €
Puunsuojat

Määrä:  

Yhteensä: 99.90 €

Slackline kulkee helposti mukana omalta takapihalta niin puistoon kuin kesämökillekin. Oikeastaan slacklinen kanssa voi mennä minne tahansa missä sen saa pingoitettua. Slackliningissa kehittyminen tapahtuu kuin polkupyörällä ajaminen – ensin saattaa tarvita hieman tukea, mutta melko nopeasti huomaakin olevansa täydessä vauhdissa.

Slacklining on innostava tapa liikkua, sillä temppuilun rajana on vain oma mielikuvitus ja vaikeustason saa määrittää itse. Slackline koostuu kahdesta osasta: 2 metrinen hihna lenkillä ja räikällä sekä 13 metrinen hihna lenkillä. Lenkkeihin on ommeltu lisävahvikkeet. Slacklinen painorajoitus on 200kg.

Meiltä saatava slackline on täysin vastaava ammattilaistason tuotteiden kanssa. Ainoana erona on, että meidän tuotteemme on kotimainen ja edullisempi. Myymämme voimisteluliina valmistetaan omissa tuotantotiloissamme Lempäälässä laadukkaista ja myrkyttömistä materiaaleista. Voimme myös valmistaa pidempää slacklinea tarpeen mukaan. Kysy asiakaspalvelustamme lisätietoja.

Asennus

Voimisteluliinan asentaminen puiden väliin on helppoa. Lataa asennus- ja käyttöohje klikkaamalla tästä.

avainlippu Ökö-tex AA-luottoluokitus
Tuotteemme on valmistettu Suomessa laadukkaista materiaaleista.
Myymälä
Kaipionsivu 5, Lempäälä
Myymälän aukioloajat:
Arkisin 8:00 - 16:00
26.12. suljettu
29.12.-1.1. suljettu

Asiakaspalvelu
Avoinna arkisin 8:00-16:00
Puh. 050 4681 792
myynti@voimistelurenkaat.fi
Verkkokaupassamme käyvät kaikki yleiset maksutavat: kotimaiset verkkopankit, luottokortit ja lasku.