Kotimaiset puolapuut

Meiltä saat todella nopean toimituksen! Lähetämme tilauksesi samana päivänä, kun tilaat ennen klo 14:00.

229.90 €

Ilmainen kotiinkuljetus. Mukana asennustarvikkeet yleisimpiin seinämateriaaleihin. Valmistettu Suomessa. Sopii myös julkisiin tiloihin.

Tuotevalinnat

Puolapuiden väri:

Puolapuiden leveys:

Valitse puolapuiden muoto:

Valitse puolapuiden korkeus:


Puolapuut on valmistettu kotimaisesta koivuviilusta/massiivikoivusta ja työstetty omalla tehtaallamme Lempäälässä.

Asennus onnistuu mukana tulevilla asennustarvikkeilla betoni-, tiili- ja kiviseinään sekä puulla koolattuun levyseinään. Kasaamiseen tarvitset porakoneen.

Toimitus on meillä todella nopea. Me ei itsekään tykätä odotella paketteja joten lähetämme myös asiakkaidemme paketit heti tai viimeistään seuraavana arkipäivänä, kun tilaat arki-iltana/viikonloppuna. Puolapuut tuodaan Postin toimesta kotiovelle asti.

Hinta on vähän korkeampi kuin joillain kilpailijoilla. Me olemme kuitenkin yli 10 vuoden ajan pitäneet kiinni pääperiaatteistamme eli kaikki mahdollinen tehdään Suomessa ja hyvistä/turvallisista materiaaleista. Se nostaa hieman hintaa, mutta mikäli arvostat näitä asioita puolapuissasi et varmasti tule pettymään.

Kestävyys on tällä rakenteella aivan omaa luokkaansa. Nämä puolapuut kestävät helposti jopa 120kg treenaajan painon. Kouluissa puolapuitamme on käytetty jo yli 10 vuoden ajan ilman ongelmia mikä kertoo paljon myös kovan käyttötarpeen kestosta ilman ongelmia.


Lataa käyttöohje:
https://www.voimistelurenkaat.fi/ohjeet/puolapuut_ohje.pdf

TOP